Ylikansalliset populaarimusiikkiyhtiöt ovat suuressa viisaudessaan päättäneet, että tämän kesän ehdoton kesähitti on Tean "Tytöt tykkää", ja alikansalliset poplarineulojat ovat pienessä viisaudessaan päättäneet olla suurinpiirtein samaa mieltä.

Biisi itsessäänhän kuulostaa suurinpiirtein samalta kuin kipaleen tuottaja masturboidessaan kokaiinihöyryissä. Uskokaa minua, olin katsomassa, enkä suinkaan vastentahtoisesti.

Merkittävän tästä vokaaliörinästä tekee kuitenkin sanoitukset. Kertosäehän muistaakseni menee (en ole varma, en edes siitä, olinko itse kokaiinihöyryissä) niin että "tytöt tykkää tytöistä ja pojat tykkää pojista" jota sitten kontradiktioi, oi, naispuolisen laulajan vetoomus päästä irti tästä haluamisen kierteestä. Eli taas yksi joiku heräämisestä omaan homoseksuaalisuutensa, jonka saattoi päätellä jo siitä, että taustat ovat kuin Pet Shop Boys kokaiinipilvessä raiskattuna. Mutta siis: aika rohkea veto noin koko kansan kesähitiksi.

Tealle sellaisia terveisiä että isäni viettää milloin tahansa illan sinun ja tyttökavereidesi kanssa. Käski sanomaan. Don't shoot the messenger, ellei kyse ole Windows Messengeristä. (Ja silloinkin se on hieman hankalaa, sillä kun sitä ei saa tilattua erilliselle tallennusmedialla, niin pitää ampua koko kone, ja öh, ei siinä muuta kuin että mä käytän tietokonetta lähinnä kirjastoissa.)