And this just in: Iranialainen diplomaatti kehtaa väittää CIA:n kiduttaneen häntä. Ilmeisesti hänet oli pakotettu katsomaan USA:n uusimman Allahin Karl Roven liikkuvaa kuvaa, sillä kyseisen diplomaatin mukaan arvet näkyvät edelleen hänen kehossaan.

Jopa BBC:kin katsoi aiheelliseksi raportoida sen, että yllättäen USA itse ukko ylijumalan, Bush nuoremman suulla kiistää kaiken tapahtuneen. Kieltämättä tuntuisikin omituiselta, että Yhdysvaltain joukkoin asuja käyttäneet ja heidän autoillaan ajaneet kidnappaajat oikeasti olisivat Yhdysvaltojen palveluksessa. Paljon helpompaahan olisi esittää olevansa Tanskasta kuin mikäkin taikuri: näin saataisiin kaikki viha länsimaita kohtaan edes hetkeksi kanavoitua jonnekin muualle.

Mutta miksi sitten Iran tällaisia perättömiä huhuja levittelee? Yhdysvalloilla vastaus valmiina on: on selvää, että kyseessä on jälleen uusi yritys harhauttaa maailman media Iranin omista epähyväksyttävistä toimista.

Tästä voimme jo havaita tulevan tapahtumien kulun. Saanemme siis esittää jo seuraavan parin viikon Hesarin B3-sivun pikku-uutiset enemmän tai vähemmän kronologisessa järjestyksessä:

Iran syyttää USA:ta yrityksestä peittää maailma siltä tosiasialta, että maan tämän hetken suosituin poliitikko on elokuvauransa vuoksi kovassa nosteessa oleva Al Gore, joka myös on nykyisistä expoliitikkonykyinenmaailmanmies-sarjassa myös Yhdysvaltain ehdottomasti lihavin mies.

Yhdysvaltain mukaan tämä on taas yksi yritys piilottaa maailman ihmisiltä, joita jo oikeesti alkaa asia kiinnostamaan, se tosiasia, ettei kukaan elokuvantekijä heidän maassaan voisi lihoa Al Goren mittoihin.

Iran tähän, että joo-o, mutta kaikki teidän maassa on roskaa, taidekin.

Yhdysvallat siihen, että nii-i, mutta me sentään ollaan täysin sinut sen kanssa ja jopa ylpeitä siitä.

Iran toteaa, että tää on ihan tylsä leikki, eikä se oo enää mukana.

Yhdysvallat nauraa Iranille räkäisesti ja vakuuttaa, että se saa uuden leikkikaverin ihan milloin vain haluaa.