Sisäinen aktivistini on aina tiennyt, että maailma tuhoutuu, kaksintaistelussa suurvaltojen. Tiedän että ihminen murskautuu silmänräpäyksessä historiaa.

Siksi onkin pöyristyttävää että saadaksemme ihmiset vakuuttumaan tuhosta emme saa näyttää tuhoa. Tai siis. Greenpeace, he jotka pyrkivät liimaamaan vallan laakeriseppeleiden lehdet takaisin laakeripuihin, tai pensaisiin, on saanut huomautuksen mainoksensa epäeettisyydestä.

Mainoksen voi toki nähdä Greenpeacen sivuilta, ja lisääkin pelottelua sieltä löytyy. Eipä tarvitse tänään käydä Makuunista vuokraamassa perinteistä perjantai-illan kauhuelokuvaa! (Komediaanhan riittää jo Al Gore.) (Greenpeace + Al Gore = Scary Movie? 1,2,3? V-u, onko niitä neljäskin?)

Mutta, kuten jo Al Gore aikoinaan totesi, voimme voittaa taistelumme maapallon itsemääräämisoikeutta vastaan ainoastaan tekemällä fantsuja grafiikoita ja syömällä. Rasvassa paistettua voita... mmm...

Mutta nyt sitten meitä kielletään näyttämästä, kun Laura Malmivaara, mokomakin horatsu, unohtaa vauvan kylpyammeeseen, ja ... vauva kuolee!

Greenpeace vastaa, että on hämmentävää, kun ilmastonmuutosta edistävien tuotteiden mainontaa kyllä jatketaan, mutta me ei saada räväyttää katsojan silmille mitä halutaan, ää, epistä! Sillä kaikki muut mainostajathan kertovat, että ellei kuluttaja osta heidän tuotettansa, niin Laura Malmivaara hukuttaa vauvan.

Todellisuudessahan se, mikä oikeasti vaivasi Eettisten Asian NeuvotteluPiiriä, tai mikä olikaan, oli todennäköisesti meidän kansamme samaistaminen Laura Malmivaaraan. Että meidän kansamme on oikeasti harvinaisen pinnallisiin rooleihin Aku Louhimiehen elokuvassa juuttunut nainen, joka oikeasti haluaisi olla valokuvaaja, mutta kaikkia kiinnostaa vaan sen tissit. Heja Suomineito!